René le Blanc verliest ook jongste dochter uit het oog

Woman Magnet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De Ik Geloof In Mij-ster René le Blanc is de hoop op goed contact met zijn twee oudste dochters verloren. De zanger vestigde zijn hoop volledig op zijn jongste dochter Isaura (15), maar ook dit verloopt niet bijster soepel….

Het contact met zijn twee oudste dochters is al jaren flink bekoeld. De band tussen René en zijn dochters is zelfs zó slecht, dat één van zijn dochters flink uit de school klapte. In de bladen vertelde zij dat haar vader ‘de grootste leugenaar op aarde’ is en dat ‘hij dood voor haar is’.

Jongste dochter

Alle hoop op een gezonde vader-dochterrelatie is dus gevestigd op zijn jongste dochter Isaura. Aan Story vertelt hij dat het contact met de tiener de afgelopen maanden wat moeizamer verloopt.

,,Ik zie mijn jongste dochter Isaura niet meer zoveel als ik zou willen,’ vertelt René . ,,Dat heeft verschillende oorzaken. Met haar moeder heb ik prima afspraken. Ze komt iedere veertien dagen een weekend bij ons. Voorheen was het ook altijd zo dat ik als ik bij haar in de buurt was, ik haar ophaalde om ergens te gaan eten. Maar de weekenden zijn best druk en ook de spontane uitjes om ergens uit eten te gaan, kunnen niet meer. En nu is er die avondklok.’

‘Te druk’

Het is voor René niet makkelijk zijn tijd in te delen, laat hij weten.

,,Laatst opperde ik dat ze mee zou gaan naar een televisieopname. Dat was al in kannen en kruiken totdat ze me belde en zei: Pap, maar dan ben ik na negen uur ’s avonds pas thuis. Dat mag niet. Daar had ze gelijk in. Ik ben er trots op dat ik zo’n verantwoordelijke dochter heb, maar door alles bij elkaar zien we elkaar niet veel. Dat vind ik jammer. Maar ze heeft gezegd dat ze mij dit succes gunt en dat ze heel blij voor me is. Dat vond ik heel lief.”

René zou zijn dochter graag meer aandacht geven, maar hij heeft het daar helaas te druk voor. ,,Ik zou haar graag meer willen zien. Maar ik ben ook realist. Voor een co-ouderschap heb ik het echt te druk.’  

Tags

DOCHTERRENE DE WITRENE LE BLANC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck