René le Blanc wil musicalster worden

René le Blanc wil musicalrol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

René le Blanc heeft een nieuwe ambitie, namelijk spelen in een musical. Zelf denkt hij uitermate geschikt te zijn voor een rol, maar of anderen dat ook vinden is nog maar de vraag…

Maar kan hij ook dansen?

,,Ze zeggen wel tegen mij dat ik een halve acteur ben en ik zing, dus als ze me zouden vragen, zou ik dat geweldig vinden”, onthult René le Blanc in weekblad Weekend.

De zanger vindt zichzelf uitermate geschikt om een musicalster te worden, maar het gaat natuurlijk niet alleen om acteren en zingen. ,,Of ik kan dansen? Mijn vrouw zit me al aan te kijken…”, aldus de zanger. ,,Maar misschien is het niet nodig. In een musical zie je vaak mensen gewoon op en neer lopen en een pasje doen. Dan moeten ze het maar aanpassen!”

‘Als ik maar een rol krijg’

En een musical ‘aanpassen’, zullen ze vast en zeker doen voor zo’n grote ster als le Blanc, vindt hij zelf. Door zijn grote bekendheid heeft hij de prijs voor zijn optredens verhoogd naar maar liefst 4.000 euro voor een half uur.

Of hij daarnaast nog wel tijd heeft voor een musical, weet hij niet. ,,Ik ben solozanger en het moet natuurlijk wel passen binnen mijn optreedschema’s. Als ik maar een rol krijg, dat zou ik gewoon leuk vinden. Zou ook mooi staan op mijn cv.”

Tags

IK GELOOF IN MIJMUSICALRENE LE BLANC

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck