René van der Gijp lacht Martien Meiland keihard uit

Gijp lacht Martien keihard uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ook bij Veronica Inside moeten de heren even hun ongezouten mening geven over de verhuizing van de Meilandjes inclusief Martien zijn gedrag. Vooral René van der Gijp vindt het lachwekkend en is verbaasd wat er wordt uitgezonden.

,,Ja, die Meilandjes…”, begint René van der Gijp in het programma Veronica Inside. ,,Ik moet je heel eerlijk zeggen, ik zag beeld voorbij komen en dan denk ik bij mezelf: hij zit nu wel op een grens van, is het nog toelaatbaar of is het ontoelaatbaar?” mekkert hij tegen Wilfred Genee.

Speech

Er wordt een fragment getoond van Martien zijn 60ste verjaardagsfeestje waarin hij een speech geeft aan zijn gasten. ,,Ik weet als geen ander dat ik in de hoofdstraat amper kan lopen”, zegt Martien tijdens zijn mededeling. ,,Ik ga vaak 40 keer op de foto. Gisterenmiddag nog op de kermis in Noordwijk-Binnen, alle jongelui, allemaal even Martien op de foto”, aldus Meiland.

‘Op de grens’

,,Hij balanceert nog echt op de grens, hè?” zegt van der Gijp lachend. ,,Hij zit op hellend vlak nu”, grapt hij verder en begrijpt niet ,,dat je je verjaardag stillegt om te vertellen dat je met 40 mensen op de foto bent geweest”.

Johan Derksen vindt Martien helemaal een grote onzin en wil daar ook zijn zegje over kwijt. ,,Hoe is het mogelijk dat héél Nederland naar een hysterische gek zit te kijken?”

Tags

JOHAN DERKSENMARTIEN MEILANDMEILANDJESRENE VAN DER GIJPVERONICA INSIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck