René van der Gijp over schreeuwende Rob Kemps: ‘Speenvarken!’

René van de Gijp vindt Rob Kemps een speenvarken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel kijkers juist enthousiast zijn, is René van der Gijp niet onder de indruk van het presentatiedebuut van Rob Kemps. Tijdens The Wheel, dat op zaterdagavond uitgezonden werd, vindt hij dat Rob wel heel erg schreeuwde. ,,Net een speenvarken!”

Gehoorbeschadiging

The Wheel, de allereerste tv-show dat Rob Kemps presenteert, ging zaterdagavond succesvol van start. De Snollebollekes-zanger versloeg hierbij zijn concurrenten Matthijs van Nieuwkerk en Robert ten Brink.

Veel kijkers waren dan ook enthousiast over zijn debuut, iets wat Angela de Jong niet begrijpt. Zij ergerde zich mateloos aan het geschreeuw van de presentator en zei dat ze bijna een gehoorbeschadiging op liep.

‘Zou zijn microfoon het niet doen?’

Maar Angela is niet de enige die kritiek heeft op Rob. In Veronica Inside deed René van der Gijp meerdere keren een imitatie van de presentator. Hij begon te schreeuwen en zei: ,,Zo ging het nog anderhalf uur door.”

Het geschreeuw leidde behoorlijk af, vond Van der Gijp. Hij begrijpt dan ook niet waarom niemand tegen hem gezegd heeft dat hij niet in een Ahoy stond te presenteren. ,,Hij schreeuwt als een speenvarken!”, giert hij.

Wilfred Genee is het met zijn collega eens. ,,Ik had precies hetzelfde toen ik zat te kijken. Ik dacht: waarom schreeuwt die man zo? Zou zijn microfoontje het niet doen?”

Tags

ANGELA DE JONGRENE VAN DER GIJPROB KEMPSWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck