René wil niets meer weten van Gordon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ooit gingen alle Toppers leuk met elkaar om, maar tegenwoordig kan René Froger Gordon niet luchten of zien. En als het aan René ligt, praat hij ook nooit meer met de ‘stiefzuster’.

Carrière

Tegenwoordig bestaan de Toppers uit René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit. Maar lange tijd bestond de populaire zanggroep uit René Froger, Gerard Joling en Gordon. Ruzie’s volgden elkaar in hoog tempo op, maar iedere keer kwam het toch weer goed. In 2016 was de koek op, en besloot Gordon weg te gaan. Hij zei destijds dat het niet lag aan de band tussen de heren, maar dat hij zich op andere aspecten van zijn carrière wilde storten.

Toch denkt René daar heel anders over, want in 2015 vertelde Gordon in het programma 5 jaar Later aan Jeroen Pauw dat René een drankprobleem heeft. Hij zei: ,,Zonder alcohol is hij de allerliefste man op aarde. Maar als hij drinkt, is hij een beest. Een monster. Arrogant, zelfingenomen.” Gordon maakte het nog erger door in de biografie over De Toppers te schrijven: ,,Er is me verteld dat Jeroen van der Boom zelfs aan de hartbewaking lag, omdat hij het gedrag van René niet meer aankon.”

Nooit meer

Door die lelijke uitspraken mag Gordon en van René nooit meer bij. Ook Jeroen van der Boom heeft duidelijk gemaakt dat Gordon niet meer welkom is bij de Toppers. Hij gooide namelijk een exemplaar van de biografie van Gordon bij de presentator over de schutting. ,,Hij komt niet meer bij de Toppers”, zegt René. ,,Ik heb hem niet meer gesproken, en nee, ik wil hem ook nooit meer spreken!”

Hoelang René zelf nog bij de Toppers wil blijven, weet hij niet. ,,Ik praat er wel met Gerard Joling over, of het tijd wordt om te stoppen. Maar we zijn beiden fit, we vinden het leuk en het publiek is ons nog niet zat.”

Tags

DE TOPPERSGORDONRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck