Rens Kroes zwanger van eerste kindje

Door: DitjesenDatjes
30-04-2020

Rens Kroes is zwanger! De zus van topmodel Doutzen Kroes maakt het goede nieuws bekend via Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Je bent zo welkom’

,,Ik schrijf dit bericht met zoveel liefde. Het is mijn verjaardag vandaag, maar nog nooit is die zo speciaal geweest”, begint Rens haar bericht. ,,Het is een verjaardag die ik niet snel zal vergeten omdat ik het beste verjaardagscadeau ooit al vier maanden in mijn buik heb.” Ze schrijft dat haar partner Sid en zij niet kunnen wachten totdat het kindje komt. ,,My baby, je bent zo welkom. Jij wilde hier zijn kleine Powerfoodie, je hebt gekozen voor ons. En we gaan ervoor zorgen om je alles te geven wat je nodig hebt. Wij voelen ons de gelukkigste mensen ter wereld!”

Rens Kroes is blogger en schrijft vooral over eten en gezonde recepten. Ook heeft ze een kookboek geschreven daarover.

Meer DenD