Renze Klamer vier weken lang op de radio

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Renze Klamer mag de komende vier weken invallen voor Humberto Tan. Hij krijgt veel vrijheid in het maken van het programma.

Humberto Tan presenteert elke vrijdag het programma ‘Humberto’ op NPO Radio 1, waarin hij op zoek gaat naar diepere lagen bij het nieuws. Hiervoor houdt hij interviews, houdt hij zich bezig met muziek en blikt hij vooruit op het weekend. Alleen Humberto is op vakantie. Daarom heet Avtrotros een waardige vervanger gezocht én gevonden…

,,Vinger in de pap”

Renze Klamer mag het programma vier vrijdagen van hem overnemen: ‘Dat ga ik met veel plezier doen!’, aldus Klamer via Twitter. Klamer laat het Algemeen Dagblad weten: ,,Ik mag in principe mijn eigen invulling aan dit programma geven. Er is wel iemand die meekijkt, we hebben een klein team, dus ideeën van anderen zijn ook welkom, maar in principe heb ik een flinke vinger in de pap.”

De Vooravond

Eerder presenteerde Klamer samen met Fidan Ekiz het televisieprogramma ‘De Vooravond’. Dat programma moest onverwacht stoppen en werd vervangen door het programma ‘Khalid & Sophie’. Het programma miste de urgentie die ermee gezocht werd.

Tags

AVROTROSDe VooravondFidan EkizHumbertoHumberto Tannpo radio 1Renze Klamer

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie