Reünie Only Seven Left snel uitverkocht, tweede concert gepland

Door: DitjesDatjes
12-10-2021

Het aangekondigde reünieconcert van voormalige boyband Only Seven Left is volledig uitverkocht. Daarom heeft de groep een tweede concert in concertzaal De Vorstin in Hilversum aangekondigd. Het tweede concert zal plaatsvinden op zondag 21 november, de kaartverkoop is gestart.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De vijf bandleden presenteren na een afwezigheid van zeven jaar een nieuwe elpee met zeven nieuwe nummers en geven op 20 november een reünieconcert in De Vorstin in Hilversum. Dit was ook de zaal waar de groep in 2014 afscheid nam.

De vijf bandleden – Bjørgen, Jochem, Hinne, Bram en Roderick – hebben de afgelopen maanden in het grootste geheim in de studio aan het nieuwe materiaal gewerkt. De groep werd in 2005 opgericht en trad met veel succes op in Nederland en het buitenland.

Only Seven Left gaf onder meer concerten in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Egypte en Indonesië. De mannen stonden met grote regelmaat in de Hitkrant. De groep maakte twee albums die in de Album Top 100 belandden. Hun grootste hit was Love Will Lighten The Dark uit 2012.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD