Reünie ZOOP-cast deze zomer te zien op Videoland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Videoland komt deze zomer met ZOOP: De Reünie, waarin acteurs uit de populaire jeugdserie terugblikken op de periode waarin ze in de serie te zien waren en wat dit voor hun carrière betekend heeft. De streamingdienst hintte eerder al op een terugkeer van ZOOP en maakt woensdag bekend dat het dus om een reünie-editie gaat.

In ZOOP: De Reünie blikken castleden Monique van der Werff, Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Jon Karthaus en Erwan van Buuren “terug op hun unieke tijd als jonge acteurs”, meldt de streamingdienst.

De acteurs, die veelal nog steeds op tv te zien zijn als onder meer presentator, delen vanuit “een prachtige avondsetting” in Ouwehands Dierenpark “hun meest dierbare herinneringen”. Zo “kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond, de enorme boost die ZOOP aan hun carrières gaf en de begindagen van hun bijzondere vriendschap, die tot op de dag van vandaag nog springlevend is.” Ook worden niet eerder vertoond eigen beelden van de acteurs gedeeld.

Op Videoland is de serie Zoop, die liep tussen 2004 en 2006, al terug te kijken. Ook de films Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007) worden op de streamingdienst aangeboden.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie