Rick en Roosje nemen de volgende stap

Rick Brandsteder en Roosje Kuizenga zijn dolverliefd. Hoewel ze pas vijf maanden bij elkaar zijn, gaan ze samenwonen!

Ibiza

,,Zo gelukkig dat ik met deze twee mag samenwonen”, schrijft Rick op zijn Instagram. Bij de tekst staat een foto van roosje en haar hondje. Waar hun liefdesnestje staat schrijft hij er niet bij.

Zó gelukkig dat ik met deze twee mag samenwonen!! 🕺🏻💃🐶

A post shared by Rick Brandsteder (@rick_brandsteder) on

In november 2017 werd bekend dat Rick als een blok was gevallen voor Roosje, de dochter van Bert Kuizenga. Ze hebben elkaar ontmoet op Ibiza, waar ze allebei regelmatig komen en feesten. Roosje is daar soms ook werkzaam als dj onder de naam dj Mia More.

Eerder dat jaar liet Rick weten niet echt opzoek te zijn naar vrouwelijk gezelschap, maar het wel leuk te vinden als het gebeurt. ,,Ik zou het gezellig vinden om mijn passies met iemand te delen”, zei hij eerder tegen VIVA. ,,Ik wil iemand die zichzelf is en met wie je kunt lachen. En ze moet goed kunnen koken. Ik wil niet iemand die in de spotlights staan cool vindt, maar juist een doodnormaal wijf dat alles niet te serieus neemt.”