Rick geeft update over gewonde broer

Rick Brandsteder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De familie Brandsteder maakte zich eind 2017 ernstige zorgen om Bob, de zoon van Ron Brandsteder en broer van Rick. Bob viel van een betonnen trap en kwam terecht op zijn arm. De zenuwen waren zo erg aangetast dat hij het gevoel in de arm volledig kwijtraakte. De vooruitzichten waren slecht, maar nu kan er toch positief nieuws gemeld worden.

‘Mentaal is het pittig’

Yvonne, de moeder van Bob, meldde een tijd geleden aan weekblad Story dat Bob zijn arm waarschijnlijk nooit meer kon gebruiken. ,,Het gevoel is niet terug en we weten niet of dat ooit zal gebeuren”, zei ze. Nu kan Rick aan Story toch iets positiefs zeggen over de situatie van zijn broer: ,,Het gaat steeds beter, maar wel heel langzaam. Hij boekt elke dag vooruitgang, we zijn heel positief.” De presentator meldt dat zijn broer zijn arm inmiddels al een beetje kan bewegen, maar dat er nog veel vooruitgang is te boeken. ,,Het is wel ingrijpend. Het mentale is het meest pittig. Soms is hij heel positief, maar ook wel eens niet.”

Steunen op familie


Toen het ongeluk net gebeurd was woonde Bob tijdelijk bij zijn ouders. Maar inmiddels woont hij weer in zijn appartement in Amsterdam. ,,Bob ondervindt bij elke beweging de gevolgen van zijn val. Zo kan hij nauwelijks z’n T-shirt aandoen. Maar hij doet het wel! Hij heeft zich allemaal trucjes aangeleerd, waardoor hij zich prima staande uit”, zei zijn vader Ron een tijd geleden tegen Story. Ook kan Bob rekenen op zijn broer Rick. ,,Ik heb een heel hechte band met Bob. Ik steun hem waar ik kan.”

Tags

ARMBOB BRANDSTEDERBRANDSTEDERDRAMAONGELUKRICK BRANDSTEDERRON BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck