Rick Paul, René en Nina verwachten derde kind

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ingewikkeld vindt kleine Ko het niet, leuk juist wél. Het jongetje heeft twee vaders, één moeder en binnenkort ook nog een broertje of zusje. Cabaretière Nina de la Croix is namelijk zwanger van het kindje dat ook van Rick Paul van Mulligen en René van Bakel zal zijn.

Papa’s

Nina is geen traditionele draagmoeder, want Ko en de baby zijn net zo goed van haar als van het stel Rick Paul en René. De zorg voor Ko is eerlijk verdeeld. De ene week verblijft het jongetje bij zijn vaders, en de andere week bij Nina. Datzelfde zijn ze van plan met de nieuwe baby. Iedere maand komen de volwassenen met z’n drieën bij elkaar om het ouderschap te evalueren en afspraken te maken over de opvoeding. ,,Ik zit inmiddels niet meer alleen op de bank met de papa’s, maar lig soms ook in bed met een leuke man”, zegt Nina tegen LINDA. over het ouderschap.

Een van de vragen die vaal aan Nina wordt gesteld is wie van de twee mannen de biologische vader is. ,,We willen uitdragen dat het bij ons niet om genen gaat. We doen dit echt met zijn drieën. Tegelijkertijd willen we een voorbeeld zijn door er zo normaal mogelijk over te doen, er open over te praten. Als we geheim houden wie de biologische vader is, lijkt het misschien alsof we ons schamen. Nou, dat in vredesnaam niet.” Het drietal vertelt dat Ko het kindvan René is, en Rick Paul de vader van de baby is. Als het aan Nina ligt blijft het gezin met z’n vijven. ,,Voor mij is het gezin nu echt compleet: we zijn met zijn vijven, alle genen zijn gemengd. Ik vind dat een romantisch idee.”

 

 

Tags

DRAAGMOEDERHOMOSEKSUEELKINDKINDERENNINAOUDERSCHAPRENÉRICK PAUL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck