Rijen voor vernieuwde Dirk Oud Gastel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Piet Hein

Feest in Oud Gastel. Daar opende een volledig gerenoveerde Dirk van den Broek supermarkt. Het geduld van de vaste klanten van de winkel is drie weken op de proef gesteld, maar het resultaat mag er zijn: de winkel is flink verruimd en verduurzaamd. Nieuwsgierige klanten zorgden voor zoveel toeloop dat er rijen tot buiten de winkel ontstonden.


“De winkel is met maar liefst  350 vierkante meter uitgebreid, waardoor onze groente- en fruitafdeling nog meer ruimte heeft. Nu we weer open zijn, kan iedereen genieten van extra vitamines tegen de laagste prijs van Nederland! Verder is de winkel verduurzaamd. We zijn volledig van het gas af en onze koelingen zijn energiezuinig. Hiermee investeren we in de toekomst van onze winkels.” aldus supermarktmanager Renze van den Oetelaar.

Oud Gastel viert feest

Oud Gastel moest ongeveer drie weken wachten op de heropening van Dirk. In die tijd onderging de winkel een flinke transformatie. Zelfscan en Scan & Go behoren nu tot de betaalmogelijkheden en door de extra vierkante meters voelt de winkel veel ruimer aan.

Met behulp van een groot LED-scherm konden de bewoners alles volgen over de verbouwing van hun supermarkt.  Door het grote LED-scherm misten de bewoners niets over de verbouwing van hun supermarkt. Op de openingsdag werden de geduldige inwoners beloond met koffie of thee, knalrode Dirk-tassen en scherpe acties.

Tags

DIRK NIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck