Rijkste man ter wereld ging maanden vreemd

Door: DitjesenDatjes
11-01-2019

Het was al bekend dat Jeff Bezos, de CEO van Amazon, in scheiding ligt met zijn vrouw, met wie hij 25 jaar getrouwd was. Maar nu is duidelijk dat de rijkste man ter wereld pikante berichten en zelfs een foto van zijn geslachtsdelen stuurde naar zijn minnares Lauren Sanchez, toen hij nog samen wat met MacKenzie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vermogen

Woensdag zeiden Jeff en MacKenzie, die vier kinderen samen hebben, dat de scheiding tussen hen vredig zou verlopen, ondanks dat Jeff Lauren de helft van zijn vermogen moet schenken. Toen ze in 1993 trouwden, deden ze dat namelijk in gemeenschap van goederen. Dat betekent dat MacKenzie binnenkort de helft van 137 miljard dollar op haar rekening kan verwachten.

Foto’s

Jeff en MacKenzie maakten het nieuws van hun scheiding woensdag bekend. Volgens National Enquirer, een Amerikaanse tabloid, omdat Jeff wist dat zijn affaire, die hij vanaf het voorjaar met de nieuwslezeres Lauren Sanchez had, snel zou uitkomen.  Daar had hij gelijk in, want vandaag zijn een aantal pikante berichten tussen de twee geliefden gepubliceerd. Een daarvan is in april 2018 verstuurd: ,,Ik hou van je, levendige meid. Ik laat je dat zien met mijn lichaam, mijn lippen en mijn ogen, al heel gauw.” Op 13 mei schreef hij: ,,Ik wil je ruiken, ik wil je inademen. Ik wil je stevig vasthouden… Ik wil je lippen kussen…. Ik hou van je. Ik ben verliefd op je.” De foto’s, waar hij vaak zonder shirt op staat, zijn niet gepubliceerd. Ook de foto van zijn geslachtsdeel is niet in de media verschenen.

Dates

Volgens Enquirer ontmoetten de twee elkaar soms wel zes keer per twee weken. Uiteindelijk kreeg MacKenzie in de gaten dat haar man vreemd ging. Zij zou hebben gekeken naar de passagierslijst van de privé-jet, van haar man. Daar stond naast die van Jeff maar één naam op: Lauren Sanchez.

Lauren ligt momenteel ook in scheiding. Met haar man, Patrick Whitesell, heeft ze drie kinderen. Lauren en Jeff hebben beiden geen spijt van hun affaire, want ze kiezen voor elkaar.

Meer DenD