Rik Felderhof staat wel open voor televisiewerk

Door: DitjesDatjes
21-11-2020

Rik Felderhof zou een televisieklus niet meteen afwijzen. Aan Telegraaf vertelt hij zaterdag dat hij best zijn medewerking zou willen verlenen aan een programma. “Dan zeg ik niet bij voorbaat nee”, aldus de 72-jarige voormalig tv-presentator.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Felderhof, die bijna vijftien jaar het populaire programma Villa Felderhof presenteerde, kijkt met plezier en nostalgie terug op zijn televisietijd. “Het ophalen van herinneringen vind ik prettig. Ik word daar vrolijk van. Ik kijk nog wel eens terug naar afleveringen van De Stoel en Villa Felderhof. Het is zo rijk om van het verleden te genieten.”

De presentator heeft naar eigen zeggen wel afscheid genomen van de tv-wereld en werkt de afgelopen jaren als schrijver. Onder zijn pseudoniem Richard Ravelli bracht hij afgelopen maand The Vatican Tales uit. Hij koos er expliciet voor om niet onder zijn eigen naam te publiceren. “Om te voorkomen dat het boek zou worden beoordeeld op mijn televisiewerk en niet op de inhoud. Bovendien voel je je vrijer als je onder een pseudoniem schrijft en daarom besloot ik om de naam Richard Ravelli te gebruiken”, zegt hij.

In augustus hintte Felderhof nog dat er een opvolger zou komen van Villa Felderhof, waarin hij zou terugblikken op de afleveringen. “De kans is behoorlijk groot dat zo’n programma er nog eens komt. Sterker nog, het is dat het coronavirus uitbrak, anders waren we al naar Frankrijk afgereisd voor een pilot. Maar van uitstel komt geen afstel”, liet hij toen aan Veronica Magazine weten.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD