Rik van de Westelaken koopt loft in Amsterdam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rik van de Westelaken (49) heeft een loft in Amsterdam gekocht, waarvan het ontwerp zelfs internationale prijzen heeft gewonnen. Daar hoopt hij samen met zijn eventien jaar jongere vriend Felix gelukkig te worden.

Koopje!

De ‘Wie is de Mol?’-presentator moest flink in de buidel tasten om het appartement te kunnen komen. Want hij betaalde er 935.000 euro voor. Eigenlijk was dat nog een koopje, want het stond voor 50.000 euro meer te koop volgens Bekendeburen. Rik en zijn vriend hebben er een flinke hypotheek op genomen, want die bedraagt 991.000 euro.

Bamboe

Hiervoor heeft hij een loft appartement met een woonoppervlakte van 196 vierkante meter. In totaal beschikt hij over vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen. In het appartement komt veel daglicht binnen. Dat komt door de vijf meter hoge glasgevels. Bijzonder is ook dat de vloer van beide verdiepingen van bamboe is. Koken kan in de open woonkeuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Uiteraard is er een balkon, maar ook een gemeenschappelijk dakterras met een schitterend uitzicht op de haven.

Benieuwd naar foto’s van de loft? Klik dan hier.

Tags

BEKENDEBURENRIK VAN DE WESTELAKENVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck