Roast van Famke Louise megaflop: ‘Tenenkrommend slecht’

Roast Famke Louise flopt mega
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

The Roast van Famke Louise is de slechtst bekeken editie tot nu toe. Slechts 232.000 kijkers zaten gisteren voor de buis gekluisterd. ,,Het was tenenkrommend slecht”, luidt het op Twitter.

Na de edities met Giel Beelen, Johnny de Mol, Gordon, Ali B en Hans Klok was het gisteren de beurt aan Famke Louise. Maar na zoveel promotie wekenlang, kwam The Roast of Famke Louise op Comedy Central niet verder dan slechts 232.000 kijkers. Dat betekent dat de editie van Famke Louise de slechts bekeken Roast tot nu toe is.

Terugkeer onzeker

,,Eigenlijk is het in elke doelgroep slecht tot matig bekeken, in verhouding tot de gigantische hoeveelheid publiciteit en ook de kosten van het (dure) programma”, schrijft Tina Nijkamp op Instagram. Volgens haar is het dan ook hoogst onzeker dat we The Roast volgend jaar gaan terugzien. ,,Wellicht past iemand roasten ook niet bij nu, in deze tijd. Te negatief misschien. De kijker had er in elk geval weinig zin in.”

‘Verschrikkelijk’

Op Twitter zijn kijkers ook niet te spreken over deze editie van The Roast. ,,Wat een verschrikkelijk programma The Roast, of in dit geval Famke Louise Roast. Als dit humor moet voorstellen, dan begrijp ik de sponsoren van het programma echt niet dat ze hier geld in stoppen. Geef het dan aan een goed doel, maar niet aan deze pulp”, schrijft een kijker. Veel kijkers konden dan ook niet lachen om de grappen die werden gemaakt. ,,Ben oprecht best fan van het concept van The Roast, maar how about minder (makkelijke) grappen over iemands uiterlijk?”

Déze grap ging Famke Louise te ver

Ook Famke kon niet alle grappen waarderen. Ondanks de mentale voorbereiding op The Roast, werd ze toch door een grap verrast. Ze zag de sneren over het ‘niet meer meedoen’ met het coronabeleid en grappen over haar muziek van mijlenver aankomen, maar ze had niet verwacht dat zelfs haar overleden vader aan bod zou komen. YouTuber Nesim el Ahmadi maakte een opmerking over hem. ,,Dat vond ik wel echt vervelend”, zei Famke al eerder bij Renze op zaterdag. ,,Die kwam wel echt even hard aan.”

Tags

FAMKE LOUISETHE ROASTTHE ROAST OF FAMKE LOUISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie