Rob deelt weer sneer uit naar Tino: ‘Er is altijd wat’

Tino Martin
Door: Charlotte Wijnen
06-05-2021

Na de bakken vol kritiek die Rob Goossens over hem heen kreeg na de cocaïne-beschuldiging van Tino Martin, deelt hij toch weer een sneer uit naar de zanger.

Na het zien van zijn optreden op Bevrijdingsdag, haalde Rob flink uit naar Tino Martin: ,,Ik vind het gewoon echt niet kunnen. Hij was Ambassadeur van de Vrijheid. We hebben gisteren gezien dat hij met Natascha van Weezel door Westerbork loopt. En woensdag denk je: Kom nog een lijntje erbij, waar is de champagne?”

‘Verre van vlekkeloos’

RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink vraagt aan Rob wat voor reacties hij heeft gekregen na zijn opmerking van gisteren. ,,Heel veel boze reacties”, geeft Rob toe in RTL Boulevard. Nu begrijpt hij die boosheid wel. ,,Dit zijn dingen die je alleen kan zeggen als je ze hard kan maken. Ik had het niet moeten zeggen”, aldus Rob.

Tino schreef op Instagram flink ziek te zijn geweest van het coronavirus. De gevolgen en nasleep daarvan had hij toch zwaar onderschat. Hij zegt zelf dat het de reden is dat zijn optreden ‘verre van vlekkeloos’ verliep.

‘Altijd wat’

Het is zéker niet de eerste keer dat Tino Martin te horen krijgt dat hij slecht optreedt. ,,Het is altijd wat, maar het ligt nóóit aan Tino”, laat Rob weten in RTL Boulevard.

In 2019 verscheen er een video op Dumpert van een valszingende Tino op een bruiloft. ‘Tino heeft iets te veel adjes op’, luidde de titel van de video. Maar de zanger was gewoon ‘oververmoeid’, zei hij zelf.

Al snel volgde er meer negativiteit over de zanger. Bezoekers klaagden over een concert in Leiden waar Tino ook weer vals zong. Hierdoor werd wéér de indruk gewekt van te veel drankgebruik. Manager Johnny Sap ontkende dit in De Telegraaf. ,,Het ging gewoon goed”, aldus de manager van Tino.

Maar als het vaker fout gaat, waarom is er woensdag dan geen soundcheck geweest? Met die vraag ging Rob Goossens naar het management van Tino Martin. Het management zou niet nagedacht hebben over een goede soundcheck. ,,Beetje onhandig”, klaagt Rob toch weer.

Meer DenD