Rob Dekay en vriendin na 4 jaar uit elkaar

Rob Dekay
Door: DitjesenDatjes
17-06-2020

Zanger en ‘de Mol’ in Wie is de Mol, Rob Dekay, is weer single. Hij en zijn vriendin hadden vier jaar een relatie, maar hebben besloten als vrienden uit elkaar te gaan. Rob vertelt dat een traditionele relatie niets voor hem is.

‘Helaas, niet dus’

Al vanaf dat de 33-jarige zanger achttien jaar oud is, kende hij zijn inmiddels ex-vriendin. Ze hebben dus samen een lange geschiedenis en als het aan hem ligt is er nog steeds een toekomst voor hen, alleen niet als koppel. ,, Ik had het haar en mezelf gegund dat het was gelukt”, zegt Rob in het blad LINDA. ,,Blijkbaar ben ik niet in de wieg gelegd voor een traditionele relatie. Na de relatie die daaraan voorafging, zei ik al: Nee, dit is niks voor mij. Dit moet ik niet meer doen. Totdat ik mijn vroegere vriendinnetje weer tegenkwam. Ik dacht: Als er één vrouw is met wie ik het wel zou kunnen, dan is het met háár. Helaas, niet dus.’’

Dat de breuk tussen de twee definitief is, blijkt wel uit de Instagrampagina van Rob. Hij plaatste nooit veel foto’s waar hij samen met zijn vriendin op stond, maar wie goed zocht kon haar toch vinden. Dat kan nu niet meer, want de zanger heeft alle kiekjes waar zij op staat verwijderd.

Meer DenD