Rob Geus inspecteert park Peter Gillis: ‘Vieze bende’

Rob Geus vindt park Peter Gillis vieze bende
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de Massa Is Kassa-aflevering van gisteren was te zien hoe Rob Geus het zwembad in een vakantiepark van Peter Gillis inspecteerde. En die bleek een stuk viezer te zijn dan de familie Gillis vermoedelijk had verwacht. ,,Dit is het voorbeeld van hoe het niet moet.”

Roest, schimmel en plukken haar: er is veel werk aan de winkel in het zwembad van vakantiepark Prinsenmeer. Rob Geus was zijn inspectie nog nauwelijks begonnen of hij zag al overal roestplekken zitten. En hoewel dat nog niet het ergste was, is het wel een grote klus om al die plekken weer mooi te krijgen. ,,Dat is wel een dingetje”, aldus Rob.

‘Nooit schoongemaakt’

Wanneer ze bij de glijbanen aankomen concludeert Rob dat die al een tijdje niet onderhouden zijn. Ook zijn veel voegen in het zwembad vies en wanneer ze bij de brandslangen aankomen, wordt ook duidelijk dat het zwembad aan wat veiligheid ontbreekt. ,,Die zijn klaar voor het museum”, stelt Rob.

Mark, die meeloopt met Rob tijdens de inspectie, lijkt steeds ongeruster te worden. Rob heeft namelijk nog niet eens de binnenkant van het zwembad bekeken, die vermoedelijk nóg viezer is.

Helaas is dit inderdaad het geval. De randen van het zwembad zijn volgens Rob nog nooit schoongemaakt. ,,Dit is puur vet en aanslag”, aldus Rob. ,,Ze zijn hier gewoon nooit geweest. Dit is dus precies het voorbeeld van hoe het niet moet.”

‘Wat een gore bende’

Wanneer hij klaar is met de inspectie en nog een keer langs het zwembad loopt, valt hem nog iets op. ,,Kijk, een bosje schaamhaar”, zegt Rob terwijl hij naar de bos haar wijst die in het zwembad ligt. Mark lacht het weg, iets wat kijkers niet kunnen begrijpen. ,,Er ligt schaamhaar in het zwembad en dat vindt Mark wel meevallen”, schrijft een kijker op Twitter. En een ander: ,,Wat een gore bende in dat zwembad. Niet te doen gewoon.”

Tags

GILLISMARK GILLISMASSA IS KASSAPETER GILLISROB GEUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie