Rob Geus begint zelf pannekoekenrestaurant…

Door: Caroline Vlietstra
08-08-2017

Smaakagent Rob Geus heeft genoeg van de smerige restaurantkeukens. Na het jarenlang inspecteren van horecazaken is de presentator toe aan iets nieuws.

“Ik moet wel weg uit die horecahoek. Daar moet je me nu wel een beetje gaan weghalen. Ik bedoel, dat kennen we nu wel. Maar er zijn genoeg andere mogelijkheden en daar zijn we nu met z’n allen hard over aan het nadenken”, zegt Rob, die in oktober zijn eigen pannenkoekenrestaurant in Barendrecht opent.

De Geus denkt wel na over een nieuw programma. “Ik vind dat in de hoek van mensen helpen mijn kracht ligt. Er zijn bijvoorbeeld genoeg misstanden in de zorg die misschien wel wat extra aandacht verdienen. Om daar bijvoorbeeld eens met een programma in te duiken lijkt me mooi.”

Overigens was Geus zijn geloofwaardigheid twee jaar geleden in het geding. Hij bleek naast de sticker van De Smaakpolitie ook een eigen keurmerk te hebben ontwikkeld: De keus van Rob Geus. Het tv-programma Rambam suggereerde dat het keurmerk van Geus te koop was. Geus verdedigde zich door te stellen dat de sticker van De Smaakpolitie iets heel anders was dan de De Keus van Rob Geus.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD