Rob Goossens haalt KEIHARD uit naar Linda de Mol

Rob Goossens haalt KEIHARD uit na schandalige reactie Linda de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Goossens heeft keihard uitgehaald nadat Linda de Mol een nieuwe verklaring heeft gegeven. Volgens hem was de reputatie van Jeroen Rietbergen algemeen bekend op de redactie van LINDA.

Linda de Mol heeft een nieuwe verklaring gegeven. Daarin zegt ze ‘eerlijk en open’ te gaan vertellen wat er is gebeurd. ,,En dat doe ik op het enige media-platform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf”, schreef Linda.

‘Reputatie algemeen bekend’

Rob Goossens weet niet wat hij leest in de verklaring en haalt keihard uit. ,,Linda de Mol vertrouwt van alle media alleen de Linda nog, schrijft ze. Dan moet ik haar teleurstellen, vrees ik”, twittert hij.

Volgens hem was de reputatie van Jeroen Rietbergen al lang bekend op de redactie van LINDA. ,,Daar op de redactie was algemeen bekend dat vieze Jeroentje een notoire vreemdganger is…”

Aangifte

Gisteren werd bekend dat oud-kandidate Nienke Wijnhoven aangifte doet van aanranding tegen Jeroen Rietbergen. Ze was eerder deze week te gast bij de talkshow Beau om over haar ervaringen te vertellen.

Zij vertelde toen betast te zijn door Rietbergen, maar was bang haar verhaal te delen omdat zij een contract heeft getekend. Daarin zouden allerlei voorwaarden hebben gestaan die ze niet precies meer wist. Rietbergen ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan aanranding.

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLROB GOOSSENSTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck