Rob Jetten breekt met grote liefde Sjoerd

Rob Jetten breekt met grote liefde Sjoerd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Klimaatminister Rob Jetten heeft een punt achter de relatie met zijn grote liefde Sjoerd van Gils gezet. De twee zijn kennelijk al sinds dit voorjaar uit elkaar, maar Rob wilde de relatiebreuk niet aan de grote klok hangen.

Hoewel de minister de breuk nergens heeft bevestigd, onthult weekblad Story dat Rob Jetten al sinds dit voorjaar gebroken heeft met Sjoerd. De toegenomen drukte en stress in zijn huidige baan zouden een rol hebben gespeeld bij de liefdesbreuk.

Amper een privéleven

Habin Kocer, een vriend van Rob, onthulde onlangs dat de minister nog amper een privéleven heeft. ,,Hij slaapt maar vijf uur per nacht en als het er drie zijn vindt hij dat ook goed”, vertelde hij in gesprek met De Groene Amsterdammer. ,,Hij drinkt koffie onder de douche omdat hij het zonde vindt om ‘alleen maar koffie te drinken en verder niets’. Alles moet een functie hebben.”

Rob bespreekt tot ’s avonds laat ambtelijke dossiers met zijn stafleden en staat de volgende ochtend om zes uur weer in de sportschool. De prijs die Jetten daarvoor heeft betaald is de relatie met Sjoerd, voor wie hij waarschijnlijk niet genoeg tijd voor kon vrijmaken.

Rob en Sjoerd leerden elkaar kennen bij de D66 en woonden al geruime tijd samen met hun hond Mula in het Gelderse Ubbergen. De twee hebben afgesproken dat ze de zorg voor het dier zullen delen.

Tags

RELATIEBREUKROB JETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck