Rob Kemps heeft nog nooit zo veel oranje gezien als in Dortmund

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Rob Kemps is overweldigd door de hoeveelheid oranje in Dortmund. In een interview met de NOS vertelt de frontman van feestact Snollebollekes woensdag dat hij “zelfs met Koningsdag nog nooit zoveel oranje heeft gezien als hier”. “Onderweg hiernaartoe dacht ik: ‘Ben ik nou in Dortmund, of op Koningsdag op het Leidseplein of in Utrecht of Rotterdam?'”

Kemps krijgt veel internationale aandacht door zijn Snollebollekes-nummer Links Rechts en een video waarin een grote groep Oranjesupporters op de maat heen en weer springt. “Ik zal mijn zonnebril even afzetten, anders denkt iedereen dat ik zo’n internationale ster ben”, grapt hij. Volgens NOS-verslaggever Matthijs Weststrate is dat wel een beetje zo, maar volgens Kemps niet. “Nee, helemaal niet! Wel een bekende Duitser. Maar interviews met CNN, BBC, The Guardian, New York Times… Het kan niet op!”

Volgens Kemps komt het succes van Links Rechts deels door de opvallende kleur die de Nederlandse supporters dragen. “Ik ben zo blij dat onze koning niet Henk van Geel heet, want dan krijg je toch een heel ander toernooi.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck