Rob Kemps nu samen met achtergronddanseres? ‘Zijn verliefd op elkaar’

Rob Kemps nu samen met achtergrondzangeres?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Kemps maakte vorige maand bekend dat hij en Miriam Swinkels uit elkaar zijn. De Snollebollekes-zanger zou Miriam aan de kant hebben gezet voor achtergronddanseres Stephanie. Volgens Yvonne Coldeweijer is de relatie behoorlijk serieus. ,,Zij en Rob zijn volgens een spion helemaal verliefd.”

Hoewel Rob Kemps op Instagram meldde dat hij en Miriam ‘in goede harmonie’ uit elkaar zijn gegaan, speelt er volgens Yvonne Coldeweijer meer. ,,Ik heb van een betrouwbare spion gehoord dat Rob het nu doet met zijn achtergronddanseres. Snollebolleke Rob ligt te rollebollen met danseresje Stephanie”, meldde de juicekoningin al eerder op Instagram. Miriam zou het vreemdgaan van Rob helemaal zat zijn geweest waarna ze de relatie zou hebben verbroken.

‘Zijn verliefd’

Nu komt Coldeweijer met méér juice. ,,De achtergronddanseres had op dat moment ook jarenlang een relatie met trainer Martin… Tot een aantal dagen geleden!” Stephanie zou de relatie met Martin hebben verbroken. Waarom? ,,Omdat… Zij en Rob volgens een spion dus helemaal VERLIEFD zijn.”

Martin heeft Stephanie afgelopen weekend ontvolgd op Instagram. ,,En alle foto’s waar ze samen op staan verwijderd”, schrijft Coldeweijer. Hebben Rob en Stephanie nu voor elkaar gekozen?

Tags

JUICEROB KEMPSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie