Rob Kemps sneert naar Johan Derksen

Rob Kemps sneert naar Johan Derksen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johan Derksen heeft in Vandaag Inside verklapt dat Rob Kemps een eigen talkshow krijgt bij SBS6. Volgens Derksen wordt de talkshow een grote flop, iets wat Kemps hem niet een tweede keer laat vertellen.

,,Er komt een talkshow aan”, kondigde Derksen in Vandaag Inside aan. ,,Dat weet ik, want die Rob is een fan van ons programma en wilde mij daar graag in hebben.”

‘Heel grote tv-flop’

Johan zei dat hij Rob wel wilde helpen, maar niet met zijn talkshow. Volgens hem gaat het namelijk hoe dan ook floppen.

,,Ik heb het format gezien en dat wordt weer een heel grote tv-flop. Het gaat over tien vragen. Nou, in de schoolkrant zouden ze het weggooien. Er wordt roofbouw op die jongen gepleegd. Hij doet een programma goed en dan moet hij daar ingezet worden en daar”, zei Johan.

Rob slaat terug

Rob Kemps bevestigt op Instagram dat hij inderdaad een talkshow krijgt. ,,Oké oké… Ik zal het dan maar verklappen… Binnenkort… eigen talkshow!”, schrijft hij.

Bij de tekst heeft hij een foto van Johan gedeeld waar hij zijn eigen hoofd in gephotoshopt heeft. Velen kunnen gelukkig lachen om de sneer.

,,Haha gieren”, reageert Shelly Sterk. Ook denken zijn volgers dat de talkshow wél een succes gaat worden. ,,Dat wordt vast fantastisch!”, luidt het in de reacties.

Tags

JOHAN DERKSENROB KEMPSSNEERTALKSHOWVANDAAG INSIDEVI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck