Rob Kemps valt door de mand: ‘Bedenkt interviewvragen niet zelf’

Rob Kemps valt door de mand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Kemps is het nieuwe jaar begonnen met een eigen talkshow genaamd ‘De 10 Vragen’, waarin hij tien vragen stelt aan zijn hoofdgast. Maar naast het feit dat de talkshow nog geen kijkcijferhit is, zou Rob zijn interviewvragen ook niet zélf bedenken. ,,Hij krijgt ze via een oortje ingefluisterd”, weet Yvonne Coldeweijer.

De nieuwe talkshow vervangt Vandaag Inside, dat een vier weken durende winterstop heeft. In de eerste aflevering was Jeroen Pauw te zien en gisteren was Johan Derksen aan de beurt. Verder heeft Rob Patricia Paay, Paul de Leeuw en Richard Groenendijk weten te strikken.

Teleurstelling

Grote namen, maar dat zorgt kennelijk niet automatisch voor hoge kijkcijfers. De eerste aflevering kon slechts rekenen op 477.000 kijkers. ,,Wat een grote teleurstelling voor Rob Kemps. En wat een vervelend Oud en Nieuw-kijkcijferweekend voor hem na de teleurstellende cijfers van Ik Hou Van Holland. Erger: Na The Wheel blijkt ook zijn tweede eigen tv-show geen kijkcijferknaller op SBS 6”, schreef Tina Nijkamp op Instagram. En volgens haar lag dat niet aan de bekendheid van Jeroen Pauw. ,,Die voor het eerst in zijn leven volgens mij werd geïnterviewd op SBS 6.”

Vragen ingefluisterd

En dat is nog niet alles: Rob zou de vragen die hij aan zijn gasten stelt helemaal niet zélf bedenken. ,,Hij krijgt ze namelijk via een oortje ingefluisterd door sterinterviewer Antoinette Scheulderman”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Rob valt door de mand

Het is niet de eerste keer dat Rob door de mand valt. Nadat er jarenlang geruchten rondgaan dat de Snollebollekes-zanger niet zelf zingt, gaf hij onlangs toe dat die geruchten inderdaad kloppen. ,,Ik heb vanaf het begin gezegd: ik ben niet knap, ik kan niet dansen, ook niet zingen, maar ik breek wel de tent af. Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt”, vertelde hij in weekblad Privé. ,,In ons genre, van De Gebroeders Ko tot Stef Ekkel, maakt iedereen daar gebruik van. Waarom? Omdat we niet kunnen zingen.”

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck