Rob ‘Kneus’ uit tent gelokt door Wilfred Genee

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In de eerste afleveringen van Expeditie Robinson liet Rob Geus niet een goede indruk achter bij veel kijkers. De presentator en tevens kok gooide tot twee keer eten weg en dacht dat ze wel weer nieuwe zouden krijgen van de redactie. Helaas werkt dat zo niet in het survivalprogramma. Op Twitter gingen kijkers los op Rob, en Wilfred Genee wrijft dat op BNR Nieuwsradio er nog even bij Rob in.

Pannenkoek

Vervelende vragen stellen en de gast uit dagen: luisteraars zijn het inmiddels wel gewend. Maar of Rob Geus ooit heeft geluisterd naar het programma is nog maar de vraag, want de presentator reageert op alle vragen en schoot in de verdediging. ,,Ah, kom op hè? Dat is van vijf weken terug en het ging over drie twitterberichtjes“, reageert Rob als Wilfred over het verspilde eten begint. ,,Natuurlijk, wat ik heb gedaan was niet heel erg slim, maar ik had het in overleg gedaan. Ik moest wat vocht weggooien, want het was iets te dun en dan komt er een klein beetje meel mee.” Wilfred heeft het duidelijk naar zijn zin en probeert Rob nog meer uit de tent te lokken: “Maar voor iemand die ooit als kok begonnen is en een pannenkoekenrestaurant heeft, is het vrij pijnlijk dat je niet eens een pannenkoekmixje kan maken, hè?”  Vervolgens noemt Wilfred Rob indirect een B-artiest, en dat lijkt Rob toch echt te ver te gaan: ,,Hij gaat maar door met z’n B-artiesten… Nee, zo zie ik dat nietIk zit dertig seconden in je show en ik word afgezaagd.”

Randje

Onder de luisteraars bevond zich ook het management van Rob Geus, zo blijkt na het reclameblok. De kok is namelijk tijdens de reclame gebeld door zijn management. ,,Het management heeft gebeld, hè Rob? Die vinden het op het randje allemaal”, zegt Wilfred als de reclame is afgelopen. ,,Neeeee, hou toch op man. Hou toch op”, reageert Rob die er duidelijk genoeg van heeft. Wilfred probeert nog wat meer scherpe vragen te stellen, maar Rob heeft er duidelijk genoeg van: ,,Laat het verleden een beetje gaan, laten we lekker positief zijn.”

Tags

ETENEXPEDITIE ROBINSONROB GEUSWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck