Rob van Someren wint eerste RadioRing Beste Presentator

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Rob van Someren, dj bij Radio 10, is donderdagavond in Hilversum verkozen tot beste radiopresentator bij de uitreiking van de RadioRingen. Het is de eerste editie waarin geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen de beste mannelijke en vrouwelijke presentator. Van Someren was niet in Hilversum aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Ook Marieke Elsinga, Bart Arens, Tim op het Broek, Iris Enthoven en Emmely de Wilt waren genomineerd voor de prijs. Een jaar geleden ontving Bram Krikke de Zilveren RadioSter Man en Annemieke Schollaardt de Zilveren RadioSter Vrouw.

In aanloop naar de ceremonie klonk er van verschillende kanten kritiek dat beide prijzen op een hoop waren gegooid. Zo sprak Elsinga haar zorgen uit, omdat er mogelijk veel minder vrouwen genomineerd zouden worden. Van Someren won overigens in 2014 al eens de Zilveren RadioSter Man.

Tijdens de uitreiking worden naast de drie publieksprijzen ook de Marconi Awards uitgereikt. De Marconi Aanstormend Talent Award ging naar Nordin Besling (FunX) en de Beste Zender Award naar NPO Radio 1. Giel Beelen ontving eerder al de Oeuvre Award.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie