Robbie Williams verkoopt Wiltshire-landgoed

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Robbie Williams en zijn gezin hebben het naar hun zin in Zwitserland. Dat heeft ertoe geleid dat ze hun Wiltshire-landgoed gingen verkopen.

Robbie Williams heeft zijn Wiltshire-landgoed verkocht voor £6,75 miljoen. Het landgoed stond een jaar te koop. Een smak met geld, maar een stuk minder dan de £8,1 miljoen waarvoor de artiest het in 2008 kocht. Dat meldt ‘The Sun’.  De reden? Sinds vorig jaar heeft de familie Williams een woning van £24 miljoen gekocht in Zwitserland. Ze zijn in Zwitserland beland omdat Robbie Williams de kans om het coronavirus op te lopen wilde verkleinen. De familie voelt zich daar al helemaal thuis. Daarom is besloten om er permanent te gaan wonen. Twee van de kinderen gaan er naar een privéschool en de zanger is zelf lid van een golfclub. Dat weet ‘The Sun‘ eveneens te melden.

Partijtje golf

De koop van het nieuwe landhuis werd gesloten rondom de periode dat Robbie Williams zelf ook besmet raakte met het coronavirus. Hij zou de koop hebben bekokstoofd tijdens een partijtje golf.

Tags

LANDGOEDROBBIE WILLIAMSZWITSERLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck