Robbie Williams ziet spoken

Robbie Williams ziet spoken

Robbie Williams sprak in zijn jeugd regelmatig met doden. De zanger is uiteindelijk stinkend rijk geworden van deze bijzondere gewoonte. Immers, zijn hitsingle Angels is op deze ervaring geïnspireerd

Williams vertelt aan The Sun: ,,Toen ik klein was, praatte ik met dode mensen. Tot grote schrik van mijn vader sprak im met mensen die al waren overleden toen ik een jaar of drie was. Dat ging zeker door tot mijn vijfde. Ik had ook heel heldere dromen over UFO’s. Eentje kwam dichtbij genoeg om een tennisbal tegenaan te gooien. Ik noemde het altijd spoken. Nu echter niet meer. Ik wet namelijk niet wat ze zijn.”

Moeder

“Ik heb dingen gezien die ik niet kan verklaren en die mijn leven hebben bepaald. Het fenomeen is geen mijn ment uit mijn leven geweest. Het eerste nummer dat ik schreef was Angels. Mensen denken dat het over mijn moeder gaat, maar het gaat écht over engelen.”

De zanger vertelt dat hij in 2009 echt een UFO zag toen hij zijn hit Arizona schreef. Hij woonde destijds in de San Fernando Valley in LA: ,,We begonnen Arizona te schrijven. Een song die gaat over ontvoering door buitenaardse wezens en terwijl we aan het produceren waren, keek ik op en er was een gouden bol in de lucht.”