Robèrt onthult sterke kanten van finalisten HHB

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Aankomende zondag zitten duizenden Nederlands op de bank te kijken naar de finale van Heel Holland Bakt. Nicole, Anna en Maroeska gaan allemaal voor de titel ‘Meesterbakker 2019’, en doen nog één keer hun stinkende best in de baktent.

Creatief

Volgens jurylid Robèrt belooft het ontzettend spannend te worden. ,,Anna is altijd heel goed voorbereid, heeft haar recepten op orde, werkt netjes en is goed in tijdsplanning. Maroeska is creatief, maar redelijk chaotisch en komt vaak in tijdnood. Daar zie je ook dat ze ervaring mist. Nicole is erg gedreven, zij is bijvoorbeeld een week later begonnen bij een nieuwe baan om zich te kunnen voorbereiden op de finale”, zegt de bakker tegen De Telegraaf.

Het niveau van de deelnemers van dit seizoen ligt enorm hoog. ,,Ieder jaar ligt de lat een beetje hoger. Dit seizoen begon al op een heel hoog niveau. We hebben zoveel lekkers geproefd. Het hoogtepunt zit absoluut in de staart.”

Spannend

Alle drie de vrouwen maken een goede kans om te winnen. Week na week hebben ze laten zien wat ze kunnen, en niet een van hen steekt boven de anderen uit. De laatste technische en signatuuropdrachten en het laatste spektakelstuk zijn dan ook alles bepalend. ,,De finale is echt heel spannend.”

Tags

ANNAHEEL HOLLAND BAKTJURYLIDMAROESKANICOLEROBERTWINNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck