Robert ten Brink adviseerde Femke Halsema SCHEIDING!

Robert adviseerde Femke bij scheiding
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Robert ten Brink brengt al jarenlang verliefde mensen bij elkaar. Maar na het ‘pistoolincident’ en de recalcitrante reactie daarop van Robert Oey, de echtgenoot van Femke Halsema, liet Dr. Love een ander geluid horen. Robert had een OPMERKELIJK ADVIES voor Femke!

Geboren Amsterdammer Robert Ten Brink is de hoofdstad zijn hele leven trouw gebleven. ,,Ik ben geboren op de Overtoom en opgegroeid in Slotervaart, Buitenveldert en later in de Weteringbuurt. Nu woon ik in het reservaat, de Museumbuurt.” Robert is een betrokken Amsterdammer die destijds verontwaardigd reageerde op het ‘pistoolincident’ waarbij de destijds vijftienjarige zoon van burgemeester Femke Halsema en Robert Oey betrokken was.

Openbare orde en veiligheid

De zoon van Halsema en Oey was door de politie op straat betrapt met een (onklaar gemaakt) pistool dat toebehoorde aan zijn vader. Halsema kwam zwaar onder vuur te liggen. Immers, als burgemeester is zij verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid in de gemeente. De affaire was Robert Ten Brink een doorn in het oog. Geërgerd liet hij weten: ,,Deze situatie met haar man ondermijnt haar positie. Ik weet niet of Femke Halsema nog in de voetsporen van wijlen Eberhard van der Laan kan gaan. Schrijf maar op: Dr. Love zegt dat Femke van haar man af moet.”

Tags

FEMKE HALSEMAROBERT OEYROBERT TEN BRINKSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck