Robert ten Brink wekt grote verbazing: ‘Hele nare en arrogante man’

Robert ten Brink no mister nice giy
Door: Charlotte Wijnen
23-06-2022

Robert ten Brink heeft grote verbazing gewekt. De geliefde All You Need Is Love-presentator schijnt zich achter de schermen heel anders te gedragen. De nare ervaringen stromen binnen bij de juicekanalen. ,,Hij sloeg een gehandicapte jongen met een microfoon.”

Yvonne Coldeweijer berichtte gisteren over de vermeende angstcultuur die heerst bij Matthijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw. De heren zouden voortdurend ‘monsterlijk gedrag’ vertonen. Maar ook Robert ten Brink zou in werkelijkheid niet de liefdevolle man zijn die we op televisie te zien krijgen.

Honderd berichten over Robert ten Brink

,,Nou ben ik natuurlijk wel wat gewend… Maar ik ben helemaal in shock hoeveel mensen een negatieve ervaring hebben gehad met Robert ten Brink”, aldus Coldeweijer op Instagram. ,,Over Matthijs en Paul kreeg ik lelijke berichten, maar over Robert…”

De roddelkoningin zegt wel honderd berichten hebben gevonden, allemaal met een nare ervaring met Robert ten Brink. Een aantal berichten besluit ze te delen in Instagram Stories.

Slaan met microfoon

,,Jaren geleden tijdens de kerstshow met Chantal Jansen en Jamai in de Ziggo Dome liep hij langs het vak met gehandicapten mensen. Toen er één nogal aanhankelijk werd en niet weg wilde gaan sloeg hij deze persoon met de microfoon”, vertelt een bron.

Arrogante houding

Vooral de ‘arrogante’ houding van de presentator komt naar voren. ,,Ik heb in de kerstuitzending gezeten van All You Need Is Love. Robert was erg arrogant en voelde zich beter dan de rest”, aldus een andere bron. ,,Vreselijke vent. Ik heb dit meerdere keren aan mensen verteld, maar niemand gelooft het omdat hij zo aardig lijkt. Niet, dus.”

Soms gaat Robert zelfs zo ver, dat zijn vrouw moet ingrijpen. ,,Ik ben ooit bij de opnames geweest van All You Need Is Love en daar was een geestelijk gehandicapt meisje die op de foto wilde met Robert maar hij wilde niet en liep zo weg. Zijn vrouw heeft hem teruggehaald en gezegd dat hij even op de foto moest”, zegt een andere bron. ,,Zeer arrogante man.”

Meer DenD