Robin alweer verleden tijd: ‘Lil’ Kleine samen met Anne Rose’

Lil' Kleine heeft nieuwe vriendin
Door: Charlotte Wijnen
09-05-2022

Onlangs kwam naar buiten dat Lil’ Kleine een relatie heeft met Robin Singels. Ze werden meerdere keren samen gespot en leken het erg gezellig te hebben. Toch zou er ook aan die relatie weer een einde zijn gekomen, want de rapper is alweer met een andere dame gespot. En deze dame is geen onbekende…

Lil’ Kleine werd afgelopen weekend gespot in een appartementencomplex van een dame. ,,Hij had zelfs zijn Porsche in de parkeergarage gezet op het vakje van de buurman. En de hele nacht laten staan. Dat valt natuurlijk op”, meldt Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories.

De ex van André Hazes?!

En de dame bij wie de rapper de nacht doorbracht is géén onbekende. Volgens Coldeweijer gaat het namelijk om Anne Rose, die eerder nog de vriendin was van André Hazes. Die relatie was maar van korte duur en nu zou ze haar zinnen hebben gezet op de rapper.

Maar er is méér. Het is namelijk niet de eerste keer dat Lil’ Kleine en Anne Rose samen tijd doorbrengen. Toen André nog samen was met Sarah van Soelen, werd Anne Rose al regelmatig gespot bij Lil’ Kleine. ,,Lil woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne Rose ging daar regelmatig heen”, aldus Yvonne.

Robin alweer verleden tijd

Op dat moment werd het niets, maar inmiddels lijkt het erop dat de twee hun relatie hebben voortgezet. Het liefdesleven van een BN’er kan snel veranderen, want onlangs kwam nog naar buiten dat Lil’ Kleine samen is met Robin Singels. Maar na een aantal weken is Robin alweer verleden tijd. ,,Robin de Rebound blijkt slechts een rebound te zijn”, concludeert Coldeweijer.

Meer DenD