Robin Martens shockeert met naaktfoto

Robin Martens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De rebelse Robin Martens kruipt helemaal uit haar schulp. Het schattige GTST-meisje transformeert langzaam naar een opstandige twintiger. Zo werd de actrice kort geleden nog gearresteerd vanwege mishandeling en plaatst zojuist een foto met naakt bovenlijf op haar eigen Instagram-account.

De naakte waarheid

Robin Martens maakt met een aanstotelijke foto haar volgers even klaarwakker op de donderdagochtend. ,,De naakte waarheid” schrijft de actrice bij haar halfnaakte post op social media. Ze plaatst een zwart-wit foto van haarzelf met een naakt bovenlijf. Wel bedekt ze haar tepels met hartjes en dat vinden haar volgers wel weer een domper.

‘Erg gedurfd’

Haar fans zijn helemaal weg van Martens’ nakende foto. ,,Playboy shoot? Je ben een pracht mens” schrijft een volger. ,,Erg gedurfd Robin, maar zeker lichaam om trots op te zijn” plaatst de ander. Ook komen er wat hitsige mannen op af en vragen of ze de desbetreffende foto ook zónder de hartjes naar hen kan versturen.

Celstraf

De 27-jarige riskeerde onlangs nog een jarenlange celstraf door een politieagent te mishandelen. Eind september raakte Martens betrokken bij een vechtpartij tijdens een avondje stappen in Castricum. Zelf zegt ze volledig nuchter te zijn tijdens het incident. Daarnaast ontkent ze de agent geslagen te hebben, maar daar laten de bewakingsbeelden weinig onduidelijkheden over bestaan.

https://www.instagram.com/p/B4jqJ4aBY19/

Tags

ACTRICEGOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDENGTSTINSTAGRAMNAAKTNAAKTFOTOROBIN MARTENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie