‘Robin Williams gedroeg zich onzedelijk’

Door: DitjesDatjes
15-05-2018

Volgens een aantal ex-collega’s van de overleden acteur Robin Williams, zou hij zijn handen niet thuis hebben gehouden tijdens draaidagen. Dit meldt Radar Online. Williams zou meerdere malen ‘een grens hebben overschreden met zijn grappen en gedrag’, zo beweert David Itzkoff, die onlangs een biografie over hem uitbracht.

Mork & Mindy

Een van Williams’ eerste ‘slachtoffers’ was zijn goede vriendin en collega Pam Dawber. ,,Hij trok al zijn kleren uit en ging naakt tegenover haar staan, terwijl zij probeerde te acteren,” aldus Itzkoff. Dit zou gebeurd zijn tijdens opnames van de populaire serie Mork & Mindy.

Ook regisseur Howard Storm kan zich dergelijk gedrag van Williams nog wel herinneren: “Op een gegeven moment begon hij zich te vervelen en greep hij midden in een scene ineens naar Pam’s kont of borst. Als we de take dan opnieuw gingen opnemen, zeiden we: Robin, dit staat niet in het script. Dan reageerde hij heel makkelijk met: ‘Oh, ok.’

Ook later in zijn carrière hield de acteur er vreemd gedrag op na. Tijdens de opnames van Mrs. Doubtfire ging hij, verkleed als zijn vrouwelijke karakter, naar een sexshop in San Francisco, waar de film werd opgenomen. Hij vroeg om ‘een hele grote dildo, waarbij de aderen niet zo goed zichtbaar waren’. De winkelmedewerker herkende de acteur en liet hem uit de zaak verwijderen.

 

Meer DenD