Manager Robin ontkent vechtpartij met agenten

Door: Tanja Brouwer
30-09-2019

De voormalig GTST-actrice Robin Martens zou zich in haar woonplaats Castricum ernstig hebben misdragen. Ze zou betrokken zijn bij een vechtpartij, een agent een aantal keer hebben geslagen en een hoog percentage alcohol in haar bloed hebben.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Haar management ontkent alles.

‘Niks aan de hand’

Hoewel Shownieuws beelden van de vechtpartij heeft, waar ook Robin op te zien zou zijn, ontkent haar management stellig dat Robin een agent heeft mishandeld. ,,In tegenstelling tot wat de politie nu naar buiten brengt, heeft Robin in geen geval een agent aangeraakt, zo heeft ze mij verzekerd.”

Er wordt wel toegegeven dat Robin enige tijd op het politiebureau heeft gezeten. Daar werd ook geconstateerd dat ze een hoog promillage alcohol in haar bloed had. Inmiddels is ze weer thuis. ,,Dat doen ze echt niet als echt sprake is geweest van mishandeling. Ze zit gewoon weer thuis met haar hondje. Niks aan het handje.”

De vechtpartij ontstond nadat een 17-jarige jongen in het centrum van Castricum met een mes zwaaide. De politie greep in, maar al snel gingen meer mensen zich bemoeien. Eerst probeerde een andere man de jongen te ‘bevrijden’ uit de handen van de politie.

,,Plotseling kwam een vrouw aanlopen die de politieman beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg”, zegt de politie in een officieel persbericht. De jongen met het mes is aangehouden wegens bedreigen en verboden wapenbezit.

Of Robin wordt aangeklaagd wegens mishandeling is nog afwachten. Wel vertelt een politievoorlichter dat burgers die politie-agenten mishandelen vaak zwaar worden gestraft.

Meer DenD