Roddel dementie Joe Biden stoot onder de gordel

Joe Biden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De verdachtmakingen aan het adres van president Joe Biden van zijn politieke tegenstanders nemen bizarre proporties aan. De allerlaatste, waarmee de Amerikanen vandaag worden geconfronteerd, is keihard onder de gordel: HEEFT BIDEN DEMENTIE?

De National Enquirer zet dit ‘nieuws’ op de voorpagina van de allerlaatste editie. De foto van Joe Biden, die levensgroot op de cover is geplaatst, moet het verhaal ondersteunen. De 78-jarige president (in november 79) is afgebeeld in een pose die aansluit bij de suggestie.

Het is niet de eerste keer dat er twijfel wordt gezaaid over de mentale gesteldheid van de Democraat. Al eerder trad de voormalige lijfarts van de presidenten Bush, Obama en Trump naar buiten met zijn theorieën hierover.

Verliest Biden grip?

Deze Ronny Jackson, een republikein overigens, haalde daarmee de nieuwsrubrieken van onder andere Fox News. Ook nu wordt de medicus/politicus opgevoerd in het hoofdverhaal: Verliest Biden zijn grip?

Het zou mogelijk gaan, zo wordt geschreven, om het begin van dementie. Er zou sprake kunnen zijn ‘cognitieve achteruitgang’. Een psychiater uit Beverly Hills stelt zelfs vast dat er sprake is progressieve dementie bij de president.

Uitslagen

Ook op een ander front wordt er eveneens gezaagd aan de stoelpoten van Biden. Zo beweert slaapkussen-mangnaat Mike Lindell bij hoog en bij laag dat China in 15 county’s de uitslagen zou hebben gemanipuleerd. Deze vriend van voormalig president Donald Trump beweert bij hoog en bij laag dat Biden niet de winnaar is van de laatste presidentsverkiziengen.

Op geen enkele manier wordt er echter bewijs geleverd door de man achter het tussenbedrijf MyPillow. Lindell werd gisteravond hard aangepakt door onderzoeksjournalist Drew Griffin van CNN.

Tags

CNNDEMENTIEDONALD TRUMPJOE BIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck