Roddelclub: ‘Kamerlid VOLT doucht te weinig’

VOLT DOUCHEN
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De politieke nieuwkomer Volt, dat met het eigen Kamerlid Nilufer Gündogan overhoop ligt, is een poel van roddel- en achterklap. Een ander vrouwelijk Kamerlid van Volt wordt meegesleurd in de lawine van geruchten. Zo zou deze Marieke Koekkoek het verwijt van Gündogan hebben gekregen dat ze haar werk niet goed doet en zich wat vaker zou moeten douchen…

De spanning rond Volt zorgt kennelijk nog steeds voor kortsluiting in de politieke gelederen.

Gündogan won recent het kort geding van haar partij nadat ze gedurende een onderzoek werd geschorst. Voorman Dassen moest toegeven dat hij met dat onderzoek naar vermeend overschrijdend gedrag van zijn collega fout zat, volgens de Amsterdamse rechtbank.

Gekleurd

Er zouden dertien klachten zijn binnengekomen over het gedrag van Gündogan. Die eiste op haar beurt dat haar naam zou worden gezuiverd en de rechter bepaalde dat er mediation moet komen.

Vandaag is via De Telegraaf het riool opengetrokken door een aantal anonieme personen. Gündogan staat er gekleurd op.

Het douche-advies aan het adres van Koekkoek zou volledig verkeerd zijn gevallen. Ook zouden anderen de vermeende tirades van Gündogan niet hebben getrokken en ze zou medewerkers een tik op de billen hebben gegeven. Ook wordt gemeld dat Gündogan niet zo best kan tegen een paar glazen wijn. ‘Na twee wijntjes is ze al teut’, meldt een kwaadaardige anonieme bron aan De Telegraaf.

Kritiek op Dassen

Gündogan kan zich niet verweren tegen de roddels uit het Volt-kamp. Ondertussen zouden er al vanaf december pogingen worden ondernomen om partijleider Dassen te wippen. Naar verluidt zou er toen ook een brief door Gündogan zijn geschreven aan het bestuur met kritiek op zijn leiderschap.

Tags

NILÜFER GÜNDOGANTWEEDE KAMERVOLT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck