Roddelpraat in hoger beroep tegen Famke Louise

Famke Louise opnieuw voor de rechter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dennis Schouten en Jan Roos gaan tijdens de Roddelpraat-uitzending van vandaag groot nieuws brengen. En volgers denken te weten wat dat nieuws is: de heren gaan in hoger beroep tegen Famke Louise.

Famke Louise won de zaak die ze tegen Roddelpraat aanspande. Dennis en Jan moesten niet alleen de aflevering offline halen en een rectificatie publiceren, maar ook 27.000 euro betalen aan proceskosten. Omdat de twee heren dit enorme bedrag zelf niet zomaar konden ophoesten, besloten ze een crowdfunding te starten.

10.000 euro extra opgehaald

Ze vroegen de Roddelpraat-kijkers donaties te doen om het bedrag bij elkaar te krijgen. In slechts een halve dag was het volledige bedrag al opgehaald. Kijkers wilden zelfs zó graag helpen, dat ze nadat de 27.000 euro bij elkaar was, nog meer gingen doneren. Inmiddels staat de teller op ruim 37.000 euro.

Wat ze met de rest van het geld gaan doen wisten Dennis en Jan in eerste instantie niet, maar kijkers zien graag dat ze het geld gebruiken om in hoger beroep te gaan. Dat lijkt inderdaad te gaan gebeuren, want de heren gaan vanavond groot nieuws brengen.

‘Groot nieuws’

,,Morgen hebben Jan & Dennis ontzettend groot nieuws tijdens de uitzending! Wat hopen jullie dat het is?”, aldus Roddelpraat op Instagram. ,,Hoger beroep natuurlijk”, luidt het in de reacties.

Ook lijken Dennis en Jan dat al te verklappen in een artikel over Famke, waarin ze haar belachelijk maken om een foto met haar zoontje Nówie. ,,Nowskii zal binnenkort mama moeten troosten ziet het er naar uit”, schrijven ze op hun website.

Tags

DENNIS SCHOUTENFAMKE LOUISEHOGER BEROEPJAN ROOSRECHTSZAAKRODDELPRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck