RoddelPraat offline gehaald

Roddelpraat uit de lucht gehaald
Door: Charlotte Wijnen
07-03-2022

De ene aangifte na de andere: Jan Roos en Dennis Schouten hebben met RoddelPraat de laatste tijd een hoop bekende Nederlanders boos gemaakt. En nu is het Instagram account van het programma plotseling offline gehaald.

Vrijdag stonden Jan Roos en Dennis Schouten in de rechtbank nog tegenover Famke Louise, omdat ze een disstrack van haar hadden gepubliceerd. Famke was woest en eiste dat de aflevering offline werd gehaald, een rectificatie én 5.000 euro schadevergoeding. De heren gaven hier geen gehoor aan en stonden vrijdag in de rechtbank.

Aangifte Carlo Boszhard

In een volgende aflevering van RoddelPraat stelde Jan Roos dat het artikel in weekblad Story over een tv-presentator die zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, over Carlo Boszhard gaat. Carlo zei ‘verbijsterd’ te zijn over het gemak waarmee zijn naam wordt genoemd en meldde aangifte te doen.

Of is DIT de reden?

Nu is het account van RoddelPraat vandaag plotseling offline gehaald door Instagram. Of dat met bovenstaande te maken heeft is niet bekend. ,,Instagram heeft het kanaal van RoddelPraat offline gehaald. Reden onbekend”, laat Dennis weten in Instagram Stories.

Gekeken naar de laatste berichten die RoddelPraat online gooide op Instagram, springt er nog een pikant bericht uit. RoddelPraat meldde dat Geraldine Kemper een sekspartner zoekt. Speelt die uitspraak een rol bij het offline halen van het account?

Meer DenD