Roddeltante Yvonne Coldeweijer in twee dagen twee keer onder vuur

Yvonne Coldeweijer
Door: Ditjes en Datjes
29-11-2022

Was het eerst de oproep aan spionnen om dirt door te sturen over journalist Marc van der Linden dat slecht viel, vandaag moet roddeltante Yvonne Coldeweijer een video verwijderen, waarin ze volgens Rachel Hazes kwetsende informatie naar buiten bracht over een brief van André Hazes.

De vlogster ligt de laatste dagen behoorlijk onder vuur vanwege haar publicaties op haar eigen juicechannel.

Ze riep maandag haar ‘spionnen’ op om informatie met haar te delen over journalist Marc van der Linden die in het VUmc werd opgenomen na een herseninfarct. Niet alleen Van der Linden was woedend over deze rare actie. Onder andere advocaat Royce de Vries was verbaasd over de oproep en trok de vergelijking met grensoverschrijdend gedrag. Ook het Amsterdamse ziekenhuis VUmc reageerde snel. Lekken van het personeel over patiënten wordt niet getolereerd.

Inmiddels heeft Coldeweijer hiervoor haar excuses aangeboden.

Ook Rachel Hazes pikt de suggestie van Coldewijer niet dat zij zelf de hand heeft gehad in het lekken van een omstreden brief van haar zoon. Rachel nam een advocaat in de arm en ondernam juridische actie tegen de roddeltante. Coldeweijer meldde vorige week nog dat ze de Hazes-primeur van het jaar in handen had, maar krabbelt nu terug.

,,Ik hoop dat ze een volgende keer eerst goed nadenkt voordat ze willens en wetens mensen probeert te kwetsen en te beschadigen en ik ben daarom ook blij dat het verspreiden van dit soort kwetsende en onware roddels door juicekanalen een halt hebben kunnen toeroepen en wat mij betreft geldt dit ook in de toekomst als een duidelijke waarschuwing”, aldus Rachel Hazes in een reactie.

Coldeweijer stelt echter dat ze het nooit verkeerd heeft gehad rondom de juice rondom de familie Hazes… Desalniettemin verwijderde ze de Hazes-video onder druk van de advocaat van Hazes. ,,Maar soms is er een ander belang dat groter is dan je gelijk halen”, schrijft Coldeweijer op haar Instagram.

Meer DenD