Roddeltante Yvonne op haar nummer gezet voor smakeloze actie

Yvonne Coldeweijer op haar nummer gezet.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Medewerkers van het ziekenhuis VU medisch centrum zetten hun baan op het spel als ze aan roddeltante Yvonne Coldeweijer informatie doorgeven over de gezondheidssituatie van journalist Marc van der Linden.

De koningshuisdeskundige kreeg vorige week een herseninfarct. Reden voor Coldeweijer om spionnen in het ziekenhuis op te roepen info te delen over de huidige toestand van Van der Linden.

Verbazing

Advocaat Royce de Vries is verbaasd over de vraag van Coldeweijer. ,,Juicekanalen hebben vaak de mond vol over grensoverschrijdend gedrag van anderen, maar hoe moeten we dit dan noemen?, vraagt De Vries zich af.

Op Twitter hebben enkele Nederlanders hun oordeel klaar: ,,Walgelijk”, ,,Bizar”, ,,Smerig en laag”, ,,Wat een dieptrieste vrouw is dit zeg”.

Als personeelsleden van het Amsterdamse ziekenhuis gehoor geven aan de oproep kan dat grote gevolgen hebben voor hun arbeidsrechtelijke positie. In 2018 gluurden 85 medewerkers van het Haga-ziekenhuis in Den Haag in het medische dossier van realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie.

De 85 medewerkers kregen een aantekening in hun personeelsdossier voor de ongeoorloofde inbreuk in de privacy van Samantha. Bij een volgende keer volgt ontslag op staande voet.

‘Plegen van een misdaad’

Marc van der Linden, in het verleden hoofdredacteur van het blad Weekend, is verbijsterd. ,,Hoe hoerig om aandacht kun je zijn”. ,,Yvonne roept het personeel op tot het plegen van misdaad”, aldus het oordeel van Van der Linden.

Volgens een betrouwbare bron gaat het inmiddels weer beter met Marc van der Linden.

Tags

ROYCE DE VRIESSAMANTHA DE JONGVUMCYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck