Roekeloze rij-acties dj Daniël Lippens in livestream

Daniël Lippens
Door: Jos La Grande
01-12-2019

Radio 538-dj Danieël Lippens was zijn eigen roekeloze gedrag aan het livestreamen vanuit zijn auto terwijl hij een fietser aanreed en veroorzaakte nog eens twee keer bijna letsel bij andere weggebruikers.

,,Ik moet gewoon heel eerlijk toegeven: ik zag de video en toen pas besefte ik me dat de verkeerssituaties die ik op dat moment had ervaren, in ‘person’, heel anders zijn gegaan. Toen ik het terugzag wist ik dat ik hartstikke fout zat”, reageert Daniël tegenover De Telegraaf. ,,Ik ben dus wel heel erg geschrokken van mijn eigen rijgedrag.”

Daniël maakte gebruik van een dashcam tijdens het streamen maar had de situatie onderschat, zegt hij. ,,Ik ga dit sowieso niet meer doen. Ja, als passagier misschien, maar niet meer op deze manier. Sorry voor de mensen tegen wie ik zo heb gereageerd, ik zat gewoon fout. Ik had gewoon een heel slechte dag.”

De aangereden fietser kwam er zonder kleerscheuren vanaf maar zijn fiets raakte wel beschadigd. In dezelfde video is te zien dat hij ook andere gevaarlijke verkeerssituaties veroorzaakt door zich niet te concentreren op het verkeer. De 538-dj heeft de schade vergoed en de video offline gezet.

Lippens is ook te volgen via Twitch:

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen