Rogier DREIGT met uitbrengen boek over relatie met Frank

Rogier Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het leek net weer wat rustiger te zijn tussen Frank en Rogier, die maanden van heen en weer gesneer achter de rug hebben. Nu dreigt Rogier echter álle vuile was op straat te willen gooien. Hij zou een boek willen uitbrengen over zijn huwelijk met Frank…

De boel leek gekalmeerd en Frank en Rogier verschenen zelfs samen weer op de televisie. Maar achter de schermen zit er nog een hele hoop goed mis. Zo onthulde Frank vorige week nog dat Rogier geen cent van hem krijgt als zij officieel gaan scheiden.

Scheiden

Hoe de vork precies in de steel zit weten de mannen zelf ook nog niet. Op dit moment leven zij apart en is er van een relatie, noch een officiële scheiding, nog geen sprake.

Aan Weekend laat Frank weten dat hij niet zeker weet of de breuk definitief zal zijn. ,,Of we zonder elkaar kunnen, zal de tijd leren. Of het uiteindelijk een latrelatie wordt weet ik ook niet. Ik ben daar nu in ieder geval niet aan toe.”

Boek

Gaat Rogier dan nu de toekomst met zijn Frank toch in gevaar brengen? Aan Weekend laat hij weten dat hij binnenkort een boek zal uitbrengen, waarin meer details onthuld zullen worden over het huwelijk van hem en Frank…

Frank lijkt er niet al te veel mee te zitten en reageert droog op het boek waarmee Rogier bezig is.

,,Ik wist niet dat hij een boek zou gaan schrijven, nee”, laat Frank weten. Zorgen maakt hij zich niet. ,,Nee, natuurlijk is dat helemaal niet eng als hij dat gaat doen. Waarom zou ik dat vinden? Het kan me helemaal niet schelen wat hij gaat opschrijven”, aldus Frank.

Wanneer het boek uit zal komen is nog onduidelijk. ,,Dat gaat je helemaal niets aan”, laat Rogier Weekend weten…

LEES OOK:

Zo komt gescheiden Rogier aan geld

Tags

BoekBreukFrank Jansenfrank rogierRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie