Rogier misdraagt zich in Leeuwarden: ‘Iedereen is klaar met hem’

Rogier misdraagt zich in Leeuwarden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rogier Smit woont sinds de breuk met Frank Jansen in Leeuwarden. Daar geniet hij momenteel met volle teugen van het vrijgezelle leven. Volgens Roddelpraat heeft hij bijna dagelijks afspraakjes met jongere mannen. ,,Hij gaat bijna elke dag uiteten bij Loetje, maar is behoorlijk onaardig en arrogant tegen het personeel daar.”

Frank en Rogier zijn na jaren moddergooien officieel gescheiden. Toen de scheiding nog niet helemaal rond was, liet Rogier op Instagram al weten dat hij op zoek is naar een nieuwe man in zijn leven. In een filmpje deed hij een oproep aan alle vrijgezelle mannen. Momenteel is Rogier dan ook volop aan het daten. Met zijn dates gaat hij vaak dineren in restaurant Loetje.

‘Vreselijke kwal’

Maar volgens een bron is Rogier tijdens deze afspraakjes een ‘vreselijke kwal’ en misdraagt hij zich tegen het personeel. ,,Hij scheldt ze daar ook regelmatig uit en is ook verbaal tegen de andere gasten in het restaurant. Hij is hier al meerdere malen op aangesproken door het personeel maar hij blijft het doen”, vertelt de bron in gesprek met Roddelpraat.

‘Iedereen is klaar met hem’

Maar Loetje is niet de enige plek waar Rogier zich zou misdragen. Bij Loetje zou hij nog geen ontzegging hebben gekregen, maar bij andere winkels en restaurants zou hij die al wel te pakken hebben. ,,Eigenlijk is iedereen in Leeuwarden wel klaar met deze man.”

Officieel gescheiden

Ook zijn ex Frank Jansen is klaar met Rogier. Hoewel de twee inmiddels officieel gescheiden zijn en de rechter heeft besloten dat Frank geen alimentatie hoeft te betalen, heeft een actie van Rogier ervoor gezorgd dat de twee nog stééds met elkaar in de clinch liggen.

Rogier heeft het pand in Den Haag, dat verhuurt wordt aan een bekende lunchroom, achter Frank zijn rug om verkocht. Frank was woedend toen hij het hoorde, want hij heeft enige tijd geleden beslag laten leggen op de huurpenningen.

Tags

FRANK JANSENGERUCHTGERUCHTENRODDELPRAATROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck