Rogier nog niet van Frank af: ‘Hij kan zijn borst natmaken’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel de scheiding van Frank en Rogier eindelijk officieel is, is de strijd tussen de twee nog altijd niet voorbij. Financieel heeft Frank nog een appeltje met Rogier te schillen. ,,Hij is me nog vijf ton schuldig.”

De scheiding van Frank en Rogier werd op 15 september eindelijk officieel gemaakt. Het was een grote opluchting voor Frank, die al een lange tijd bezig was om van Rogier te scheiden. Toch zijn de twee nog stééds aan elkaar verbonden.

Financieel nog niet uit elkaar

,,Financieel zijn we nog niet uit elkaar”, onthult Frank in weekblad Weekend. ,,Daar is niets over besloten, want de rechter nam dat niet mee in de scheidingsprocedure. Mijn advocaat wilde dat niet. Die wilde daar geen uitspraak over omdat het niet in die zaak thuishoorde.”

De twee maken al lange tijd ruzie over geld. Volgens Rogier moet hij nog ruim twee ton van Frank krijgen, maar volgens Frank zit het verhaal anders in elkaar. ,,Rogier eist van alles, maar dat moet eerst maar eens hardgemaakt worden. En als hij gaat eisen, zeg ik: ‘Ja wacht even, jij hebt niet voldoende rente betaald voor je winkelpand.”’

Keiharde zaak

Rogier zou het pand hebben gekocht met een lening van Frank van bijna vier ton. ,,Daar moet hij rente over betalen, maar dat doet hij al twee jaar niet”, aldus Frank. ,,Vorig jaar vond ik het wel heel lang duren, daarom legde ik beslag op de huurinkomsten van 2.500 euro per maand. Die krijg ik nu in ieder geval.”

Het bedrag dat Rogier hem schuldig is, is inmiddels opgelopen tot meer dan vijf ton. ,,Dat is nogal een bedrag. Dat is de geldlening plus de niet-betaalde rente. Ik zeur daar niet over, want zo sta ik er niet in, maar als hij rare dingen eist, maken wij een keiharde zaak.”

Tags

FRANK EN ROGIERFRANK JANSENROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck