Rogier Smit op geld uit? ‘Ik ga mijn kindsdeel opeisen’

Rogier wil geld zien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds Rogier Smit ervan overtuigd is dat Willem Oltmans zijn biologische vader is, heeft hij het nergens anders meer over. Op Instagram veranderde hij zijn achternaam in ‘Oltmans’ en in de media doet hij de ene na de andere onthulling. Maar na een opmerking over het opeisen van zijn kindsdeel, lijkt het erop dat Rogier op geld uit is…

Na zijn hele leven het gevoel te hebben gehad dat er iets niet klopte, deed Rogier een tijdje geleden een DNA-test. Zijn vermoedens bleken te kloppen: de vader met wie hij is opgegroeid, blijkt niet zijn biologische vader te zijn. Hij confronteerde zijn moeder en zij biechtte al snel op dat Willem Oltmans de biologische vader is van Rogier.

Dubbel gevoel

Vorige week besloot Rogier voor het eerst langs te gaan bij het graf van zijn biologische vader. Daar kreeg hij een dubbel gevoel. Want: hoewel hij eindelijk bevestigd heeft gekregen wie zijn échte vader is, weet hij ook dat hij hem nooit zal ontmoeten.

Kindsdeel opeisen

Over zijn bevindingen praat Rogier voortdurend met de media. Ook veranderde hij op Instagram zijn achternaam in ‘Oltmans’. Dat Rogier er trots op is dat Willem zijn biologische vader is, is dus wel duidelijk. Maar dat is nog niet alles: ,,Het betekent niet meer of minder dat ik dus van adel ben en zelfs waarschijnlijk mijn kindsdeel kan gaan opeisen!”, zegt Rogier enthousiast in gesprek met weekblad Party.

Rogier telt zich rijk

Rogier telt zich al rijk en denkt dat Frank Jansen nu wel spijt heeft dat hij van hem wilde scheiden. ,,Reken maar dat Frank er nu spijt van heeft”, sneert Rogier. ,,Ik ben nu tenslotte van adel en ook nog eens rijk. En ik kuste de grond voor hem!”

Tags

ROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck