Rogier reageert op kritiek ‘hereniging’


Rogier reageert op kritiek
Door: Lies Jansen
24-12-2020

Het was een behoorlijk heftige breuk tussen de Paleis voor een Prikkie-sterren Frank Jansen en Rogier Smit. De showbizz-relatiebreuk rolde van sneer naar sneer. Nu lijken de mannen het na alle drama te hebben bijgelegd. Deze hereniging ontvangt echter een behoorlijke portie kritiek. Rogier kan het niet laten hierop te reageren…

Mediaverbod

Het stel zorgde voor enorme frustratie bij RTL. Zo verklaarden Frank en Rogier elkaar de oorlog via de media, waarna RTL het stel een mediaverbod oplegde. Nu lijkt het duo elkaar weer te hebben gevonden: ,,We said yes”, aldus Rogier op zijn Instagram.

‘Was jij erbij vandaag?’

Her en der klinken minder enthousiaste berichten over de hereniging: ,,Ze komen niet samen, ze hebben alleen een hand geschud. Frank heeft aangegeven dat ze gescheiden kerst vieren en dat er te veel is gebeurd. (…)” Rogier reageert hierop via zijn Instagram Stories met: ,,Heb jij een glazen bol of was jij erbij vandaag?” Op een andere sceptische reactie over de hereniging: ,,Schone schijn, voor het tv programma”, reageert Rogier: ,,Kan ik bij jou ook mijn tarot kaarten laten leggen??”

Love rules

,,Mijn lieverds eindelijk herenigd”, reageert iemand op de foto. Rogier reageert op deze ‘positieve’ reactie met: ,,Love Rules… Lieverd… Dikke knuffel van mij.”

Bron: Instagram Stories Rogier Smit

Meer DenD